architecture-boats-buildings-416024

Gratis app lader dig udforske København gennem H. C. Andersens verdensberømte eventyr

Det svenske firma StoryTourist lancerer denne uge en app, som lader brugeren træde ind i H. C. Andersens historie om Den lille Havfrue. ”StoryTourist udbyder guidede ture fra kendte fortællinger, så du kan opleve dem på de virkelige steder, hvor de udspiller sig”, fortæller Johanna Forsman, VD og medstifter af StoryTourist.

Områderne omkring Kongens Nytorv, Nyhavn og Langelinie i København plejer at være fuld af turister om sommeren. De næste tre måneder findes der et gratis alternativ til de traditionelle guidede ture i byen både for tilfældige besøgende og for københavnere, som vil opleve sin hjemby på en ny måde.

”København og Den lille Havfrue er en fabelaktig kombination for en StoryTour”, siger Johanna Forsman.

Verdensomspændende undersøgelser i rejseindustrien viser, at oplevelsessegmentet indenfor turismen øges kraftigt – dagens turister vil udforske og inspireres af rejsemålene. StoryTourist er en ny måde at rejse og opleve såvel bøger, film og fortællinger på f.eks. gennem at tage del i Den lille Havfrues historie i København eller opklare forbrydelser med Sherlock Holmes i London. Med StoryTourist appen træder man ind i en fortælling, følger karakterenes fodspor og deler deres eventyr med hjælp af tekst, lyd, film og interaktive puslespil.

Johanna Forsman bekræfter, at den guidede tur i København starter et større eventyr; ”StoryTourist er vokset hurtigt gennem både risikovillig kapital og støtte fra den svenske statslige myndighed for innovation og vi har planer om mange nye spændende turistoplevelser i fiktionens fodspor ”.

StoryTourist appen er tilgængelig i App Store og Google Play, hvor den vil være gratis frem til efteråret.

 

For presskit, email PR- og Marketing Manager Maria Lundin: maria.lundin@storytourist.com 

Facebook
Twitter
LinkedIn